Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Polítiques  > Polítiques catalanes  > La mitigació del canvi climàtic  > Pla marc de mitigació del canvi climàtic a Catalunya 2008-2012
 

Pla marc de mitigació del canvi climàtic a Catalunya 2008-2012

PMMCC 08-12
El Govern va aprovar el Pla marc de mitigació del canvi climàtic a Catalunya 2008-2012, l'objectiu del qual va ser contribuir al compliment del Protocol de Kyoto en la part proporcional al compromís a l'Estat.

El Pla quantifica els esforços a fer per cada sector i identifica les accions que cal dur a terme per a la mitigació de les seves emissions de gasos amb efecte d'hivernacle.

El Pla marc de mitigació del canvi climàtic a Catalunya 2008-2012 es va desplegar a través de programes d'actuacions específics detallant el departament responsable, el pressupost, el termini d'execució i l'estimació de la reducció d'emissions.

Igualment el Pla s’ha tancat fent l’avaluació qualitativa de les accions previstes que s’han dut a terme, així com una avaluació quantitativa a partir dels inventaris d’emissions de GEH per Catalunya.Data d'actualització: 21.10.2015