Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Polítiques  > Polítiques catalanes  > La mitigació del canvi climàtic  > Acords voluntaris  > Organitzacions adherides i informes anuals

Organitzacions adherides i informes anuals

El Programa d’acords voluntaris es basa en quatre punts clau:

  • la realització de l’inventari
  • el plantejament de les mesures
  • la implantació d’aquestes mesures
  • i voluntàriament compensar les emissions no reduïdes

 

D’aquests 4 punts, hi ha una sèrie de dades que es considera de gran utilitat publicar-les per a garantir la transparència dels acords voluntaris. Així, el Programa es converteix també en una eina de sensibilització i de coneixement mutu d'experiències per a reduir les emissions.

En el següent apartat trobareu les organitzacions que fins al moment s'han adherit al Programa i informació sobre els seus progressos (informes anuals). La informació la trobareu en forma de mapa i en forma de llistat.

També trobareu un enllaç a una infografia resum de les principals dades comunicades al programa fins l'any 2016.

 

Mapa d'organitzacions adherides: 

Aquest mapa mostra totes les organitzacions adherides al Programa en base a la seva localització. Aquesta localització es basa en la seu social que ens ha comunicat l’organització.

Cliqueu en el punt blau i trobareu la informació de l'organització. Per visualitzar la informació completa, moveu el mapa.

En els enllaços de la dreta, trobareu el mapa d'organitzacions graficat en base a la tipologia d'organització i en base al rang d'emissions reportades en el Programa.