Accés al contingut Accés al menú de la secció
impacte HOME

Actualitat Dilluns, 10 de desembre de 2018

 
 • Evolució i millores del Programa d'acords voluntaris (29.11.2018)
  Després de 8 anys de rodatge del Programa volíem conèixer l'opinió del major nombre d'adherits. Per això entre el mes d'agost i setembre de 2018 es va fer un qüestionari als adherits. Ahir va tenir lloc la jornada on es van presentar i posar en comú els resultats de les respostes al qüestionari.
 • Visites de col·laboració a les empreses dels acords voluntaris (27.11.2018)
  L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC), va visitar les instal·lacions de Barcelona d’Activa Mútua 2008, MATEPSS, núm. 3, el 27 de setembre de 2018, en el marc del Programa d’acords voluntaris per a la reducció d’emissions de GEH. S'ha actualitzat la notícia incorporant un vídeo amb una breu entrevista a l'organització.
 • Visita de col·laboració a l'Hotel Terradets, organització adherida als acords voluntaris (27.11.2018)
  L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC), va visitar les instal·lacions de l’Hotel Terradets, a Tremp, el 19 d’octubre de 2018, en el marc del Programa d’acords voluntaris per a la reducció d’emissions de GEH. Podeu consultar un vídeo amb una breu entrevista a l'organització adherida.
 • Visita de col·laboració a SADA p.a. Catalunya, SA, organització adherida als acords voluntaris (27.11.2018)
  El passat 4 d’octubre l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC), va visitar les instal·lacions que SADA p.a. Catalunya, SA posseeix a Lleida, en el marc del Programa d’acords voluntaris per a la reducció d’emissions de GEH. Podeu consultar un vídeo amb una breu entrevista a l'organització adherida.
 • Visita de col·laboració a ACC Assessors, organització adherida als acords voluntaris (27.11.2018)
  L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC), va visitar les instal·lacions d’ACC Assessors Ambientals de Catalunya, SL de Vic, el 8 d’octubre de 2018, en el marc del Programa d’acords voluntaris per a la reducció d’emissions de GEH. Podeu consultar un vídeo amb una breu entrevista a l'organització adherida.
< Anterior 1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 113

Destaquem