Accés al contingut Accés al menú de la secció
impacte HOME

Actualitat Dimecres, 19 de desembre de 2018

 
 • Taller de revisió de propostes d’Horizon 2020: Clima 2019 (30.11.2018)
  El proper 12 de desembre, ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya) organitza un taller adreçat a empreses o entitats que estiguin preparant propostes per a les convocatòries 2019 del programa de recerca i innovació de la UE Horizon2020 dins de les temàtiques de Climate Action, Environment, Resource Efficiency o Raw Materials.
 • L'Ajuntament de Barcelona publica la declaració conjunta de la "Jornada científica sobre canvi climàtic" (30.11.2018)
  En el marc dels Dies pel Clima, el passat 9 de novembre es va celebrar la “Jornada científica sobre el canvi climàtic a Barcelona”. Amb l’objectiu d’apropar l’Ajuntament de Barcelona i l’àmbit acadèmic, es va proposar i debatre una declaració conjunta entre totes les persones assistents.
 • Projectes aprovats a la convocatòria 2018 del Programa voluntari de compensació d'emissions de GEH (30.11.2018)
  Aquest programa va adreçat a entitats socials que portin a terme projectes de reducció d'emissions de GEH a Catalunya. Una vegada verificades aquestes reduccions d'emissions, poden ser comprades per qualsevol organització per a compensar les seves emissions no reduïdes.
 • Evolució i millores del Programa d'acords voluntaris (29.11.2018)
  Després de 8 anys de rodatge del Programa volíem conèixer l'opinió del major nombre d'adherits. Per això entre el mes d'agost i setembre de 2018 es va fer un qüestionari als adherits. Ahir va tenir lloc la jornada on es van presentar i posar en comú els resultats de les respostes al qüestionari.
 • Visites de col·laboració a les empreses dels acords voluntaris (27.11.2018)
  L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC), va visitar les instal·lacions de Barcelona d’Activa Mútua 2008, MATEPSS, núm. 3, el 27 de setembre de 2018, en el marc del Programa d’acords voluntaris per a la reducció d’emissions de GEH. S'ha actualitzat la notícia incorporant un vídeo amb una breu entrevista a l'organització.
< Anterior 1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 115

No s'han trobat resultats amb els criteris seleccionats. Si us plau, torneu-ho a provar.
Destaquem