Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > L'Oficina Catalana del Canvi ...
 
Dilluns, 13 de novembre de 2017

L'Oficina Catalana del Canvi Climàtic participa al site event sobre lideratge dels governs regionals pel 2050 i a la trobada de líders regionals i locals de la COP23

Ahir diumenge va celebrar-se el site event promogut per l'organització The Climate Group i la trobada de líders regionals i locals per promoure la implementació dels Acords de París de canvi climàtic.


Imatge Trobada líders regionals

El site event va plantejar, en una primera part, de quina manera els estats i regions estan implementant els Acords de París i en una segona part, la transició cap a l'ús d'energies netes.

L'organització Carbon Disclosure Project va presentar l'estat de les emissions de gasos amb efecte d'hivernacle de Catalunya i les actuacions públiques de mitigació i adaptació al canvi climàtic impulsades el darrer any.

Així mateix, Catalunya també va participar en el compromís amb líders regionals i locals de tot el món que s'han congregat aquests dies a Bonn per tal que la Conferència de les Parts COP23 assumeixi una nova etapa en l'acció climàtica mundial, implementi els Acords de París de cavi climàtic i construeixi una arquitectura de governança que permeti tirar endavant les polítiques de mitigació i adaptació a tots els nivells.