Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > S'inicien les jornades ...
 
Dilluns, 07 de maig de 2018

S'inicien les jornades transfrontereres per a la creació de recursos pedagògics en matèria d'adaptació al canvi climàtic

El cap de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic, Sr. Salvador Samitier, enceta aquest cicle de quatre jornades que reuneix entitats d'educació ambiental del territori i que té per objectiu desenvolupar eines de sensibilització a la ciutadania sobre l'adaptació al canvi climàtic.


Imatge

El passat 3 de maig, Perpinyà va acollir la primera de les quatre trobades transfrontereres per a la creació de recursos pedagògics en el marc del projecte ECTAdapt sobre adaptació al canvi climàtic.

El projecte -liderat pel Departament dels Pirineus Orientals, la Diputació de Girona i el Consell d'iniciatives locals per al medi ambient de les comarques de Girona- té entre altres objectius, desenvolupar eines i recursos pedagògics per a la sensibilització dels joves i ciutadania amb la participació indispensable de les entitats d'educació ambiental del territori (tant del costat català com francès de l'espai català transfronterer).

El calendari de les properes trobades és el 6 de juny, el 4 de juliol i el 27 de novembre.

Més informació