Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > 35 ponents analitzaran ...
 
Dimarts, 10 d'octubre de 2017

35 ponents analitzaran l’impacte del canvi climàtic en zones de muntanya en el col·loqui internacional PYRADAPT 2017

Biarritz acollirà els dies 7 i 8 de novembre de 2017 el 2º Col·loqui internacional sobre el canvi climàtic en zones de muntanya, PYRADAPT 2017. 35 experts de cinc nacionalitats analitzaran els efectes del canvi climàtic en zones de muntanya al llarg de 22 presentacions de comunicacions i una taula rodona.


OPCC

Aquest col·loqui, organitzat per l'Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic, té com a objectiu ser un moment de trobada d’intercanvi de coneixements entre la comunitat científica i entitats de caràcter tècnic de diversa índole (instituts públics de recerca, col·lectius, universitats, organismes tècnics, associacions i serveis de l’estat) per actualitzar les bases de coneixement sobre l’impacte del canvi climàtic en zones de muntanya i reflexionar sobre com els Pirineus poden adaptar-se a aquests efectes.


Com ha evolucionat el clima dels Pirineus en els últims anys? Com està afectant aquest canvi als boscos, a les pastures, a la flora i als llacs? I al turisme i als altres sectors socioeconòmics? El Col·loqui tractarà de buscar respostes a aquestes preguntes. El clima, la hidrologia de muntanya o la ciència ciutadana són alguns dels temes que seran abordats el dia 8 de novembre en aquest esdeveniment, mentre que el dia 7 de novembre, com a preàmbul a la trobada, s'organitzarà un debat després de la projecció d'una pel·lícula documental sobre el canvi climàtic.

L'Oficina Catalana del Canvi Climàtic, com a membre de l'Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic, participarà en aquest col·loqui internacional.

Més informació