Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > El col·loqui PYRADAPT 2017 ha ...
 
Dilluns, 06 de novembre de 2017

El col·loqui PYRADAPT 2017 ha estat seleccionat per la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic, COP23

Biarritz acollirà els dies 7 i 8 de novembre de 2017 el 2º Col·loqui internacional sobre el canvi climàtic en zones de muntanya, PYRADAPT 2017. 35 experts de cinc nacionalitats analitzaran els efectes del canvi climàtic en zones de muntanya.


OPCC

Aquest col·loqui, organitzat per l'Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic, té com a objectiu ser un moment de trobada d’intercanvi de coneixements entre la comunitat científica i entitats de caràcter tècnic de diversa índole (instituts públics de recerca, col·lectius, universitats, organismes tècnics, associacions i serveis de l’estat) per actualitzar les bases de coneixement sobre l’impacte del canvi climàtic en zones de muntanya i reflexionar sobre com els Pirineus poden adaptar-se a aquests efectes. El col·loqui internacional ja compta ja amb 170 inscrits i 35 ponents.

Com ha evolucionat el clima dels Pirineus en els últims anys? Com està afectant aquest canvi als boscos, a les pastures, a la flora i als llacs? I al turisme i als altres sectors socioeconòmics? El Col·loqui tractarà de buscar respostes a aquestes preguntes. El clima, la hidrologia de muntanya o la ciència ciutadana són alguns dels temes que seran abordats el dia 8 de novembre en aquest esdeveniment, mentre que el dia 7 de novembre, com a preàmbul a la trobada, s'organitzarà un debat després de la projecció d'una pel·lícula documental sobre el canvi climàtic.

L'Oficina Catalana del Canvi Climàtic, com a membre de l'Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic, participarà en aquest col·loqui internacional.

El col·loqui podrà seguir-se en directe, en versió idiomàtica anglesa,a través d’internet a l’enllaç següent: https://www.bliverr.com/emagison

Més informació