Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Projectes aprovats a la ...
 
Divendres, 30 de novembre de 2018

Projectes aprovats a la convocatòria 2018 del Programa voluntari de compensació d'emissions de GEH

Aquest programa va adreçat a entitats socials que portin a terme projectes de reducció d'emissions de GEH a Catalunya. Una vegada verificades aquestes reduccions d'emissions, poden ser comprades per qualsevol organització per a compensar les seves emissions no reduïdes.


logo pvcomp

A continuació podeu consultar els projectes aprovats a la convocatòria 2018 del Programa voluntari de compensació.

Aquests projectes són els següents:

  • Un projecte de recuperació d'excedents dels camps agraris i distribuïdors de fruita i verdura per a evitar el seu malbaratament alimentari portat a terme per la Fundació Espigoladors.
  • Un projecte d'aprofitament de l'excedent alimentari que prové de grans hotels i empreses alimentàries per a evitar el seu malbaratament alimentari portat a terme per la Fundació Nutrició sense Fronteres. 
  • Un projecte de rehabilitació energètica d’un edifici d’habitatges cooperatius en cessió d’ús portat a terme per Sostre Cívic, SCCL.
     

En l'enllaç infografia projectes convocatòria 2018, podeu trobar els projectes aprovats a la última convocatòria. Si voleu consultar tots els projectes aprovats des de la posada en marxa d'aquest Programa, podeu anar a l'enllaç Més informació del Programa a l'apartat Seguiment convocatòries.

Des de l'inici del Programa ja són 15 projectes corresponents a 14 entitats socials els que participen en aquesta iniciativa voluntària.