Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Consulteu el nou mapa de les ...
 
Divendres, 06 d'abril de 2018

Consulteu el nou mapa de les organitzacions adherides als acords voluntaris

S’han generat uns mapes amb l’eina instamaps per a millorar la visualització de la informació de les organitzacions adherides als acords voluntaris.


Imatge acords voluntaris

Podeu trobar tres mapes:

Un mapa general d’organitzacions: aquest mapa mostra totes les organitzacions adherides al Programa en base a la seva localització. Aquesta localització es basa en la seu social que ens ha comunicat l’organització.

Un mapa per tipus d’organitzacions: aquest mapa mostra totes les organitzacions en base a la seva localització i diferencia per colors les empreses privades, les entitats de l’administració pública, les organitzacions sense ànim de lucre i d’altres organitzacions.

Un mapa per rang d’emissions: aquest mapa mostra totes les organitzacions en base a la seva localització i diferencia per colors les organitzacions en base a la quantitat d’emissions que han reportat en el programa. Aquestes emissions com a mínim inclouen les emissions que genera directament l’organització (emissions de combustió de les instal·lacions i/o dels vehicles, i/o emissions de procés i/o emissions de fuites de gasos fluorats) i les emissions degudes al consum d’electricitat. A més hi ha organitzacions que reporten d’altres emissions que no generen en les seves instal·lacions i/o vehicles però que es produeixen com a conseqüència de la seva activitat (emissions dels viatges comercials en avió, tren, etc).

 

En tots els mapes, clicant sobre el punt de cada organització, trobareu un resum de la informació més important i l’accés a l’informe anual.

 

A l’enllaç següent trobareu la informació: