Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > L'OCCC participa en la 8a ...
 
Divendres, 17 de novembre de 2017

L'OCCC participa en la 8a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya organitzada per Ingeniería Social

La 8a edició de la Setmana de la Responsabilitat Social va començar dimarts 14 i acabarà dissabte 18 de novembre.


Imatge RSC
Imatge Taula

L'Oficina Catalana del Canvi Climàtic va tenir l'oportunitat de participar en aquesta Setmana de RSC, moderant una de les taules on empreses i entitats van explicar les seves bones pràctiques, exposant casos d’èxit i iniciatives innovadores en els àmbits social, econòmic i ambiental. En concret, Henkel va donar detalls del seu projecte ‘Million Chances’ que té com a objectiu l’empoderament de la dona. En la mateixa xerrada, Metro de Madrid va comentar les línies mestre de la seva política de sostenibilitat. Seguidament, Caprabo va explicar quines eren les claus de l’èxit del seu programa de micro-donacions per evitar el malbaratament de productes. Finalment, el Banc dels Aliments com a fundació que evita el malbaratament alimentari i que a part de la seva tasca social, contribueix a la reducció d'emissions de gasos que generen el canvi climàtic, va relatar la seva experiència en el programa voluntari de compensacions d’emissions que promou l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic.

Gairebé 500 directius/ves, alts càrrecs i professionals de l’RSC han participat en les conferències de la 8a edició de la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya que van centrar els primers 2 dies de l’esdeveniment.

Aquest esdeveniment també inclou jornades de portes obertes d’empreses i entitats, accions de voluntariat corporatiu i activitats lúdiques i de sensibilització, que tindran lloc entre dijous i dissabte. La consultora Ingeniería Social i l’Associació +Responsables són els principals organitzadors de l’esdeveniment, que compta amb el suport de la Generalitat de
Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i ‘La Caixa’.

 

Podeu trobar informació detalla de la Setmana de RSC en el següent enllaç.