Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > L’empresa Pere Valls compensa ...
 
Divendres, 17 de novembre de 2017

L’empresa Pere Valls compensa totes les emissions de CO2 de 2016

Pere Valls, SA és una organització adherida als Acords Voluntaris que anualment realitza el seu inventari de GEH i que ha reduït les seves emissions de GEH substituint el consum de gas natural per biomassa. Enguany també ha compensat totes les emissions de GEH de 2016 incloses al seu inventari.


Imatge Pere Valls

Pere Valls, SA és una fàbrica de paper adherida al Programa d’Acords Voluntaris des de 2015. En el marc del Programa, calculen les seves emissions de GEH i implementen mesures per a la reducció de les seves emissions. El seu compromís amb la reducció de les emissions va començar al juliol de 2014 quan van instal·lar una caldera de 7 Tn/h de vapor alimentada amb biomassa, concretament, estella forestal de proximitat. El seu inventari d’emissions inclou les emissions directes degudes al consum de gas natural i gasoil i les indirectes del consum d’electricitat i d’aigua i la generació de residus.
Després d’haver calculat i reduït les emissions de GEH, voluntàriament han decidit compensar 388 tones de CO2, compensant totalment les emissions de GEH calculades a l’inventari de l’any 2016. Ho ha fet mitjançant la compra de crèdits d’emissió CERs generats per un projecte de rehabilitació d’una central hidroelèctrica a Ambuklao (Filipines) en el marc dels Mecanismes de Desenvolupament Net (CDM per les seves sigles en anglès). Aquesta compensació es realitza seguint el principi de traçabilitat i els crèdits han estat cancel·lats per tal de garantir que no es tornen a vendre.
 

A l’enllaç següent trobareu la informació del projecte.