Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > L'Oficina Catalana del Canvi ...
 
Dimarts, 06 de juny de 2017

L'Oficina Catalana del Canvi Climàtic participarà al simposi sobre el finançament de l'acció climàtica a àrees urbanes a través dels instruments LIFE

La trobada, organitzada per la Direcció General de Clima de la Comissió Europea, l'Agència Executiva de petites i mitjanes empreses (EASME), la consultora d'avaluació externa NEEMO i la Diputació de Barcelona, tindrà lloc els propers 21 i 22 de juny al recinte modernista de Sant Pau de Barcelona.


LIFE Platform UE

L'objectiu del simposi és compartir experiències entre els socis beneficiaris del finançament de projectes LIFE, autoritats locals, nacionals i europees, així com també altres actors que intervenen en les accions de mitigació i adaptació al canvi climàtic a àrees urbanes.

La jornada s'organitzarà en diversos grups de treball i sessions plenàries que tenen per finalitat exposar tot el coneixement i expertesa adquirits amb el desenvolupament dels projectes de mitigació i adaptació al canvi climàtic, així com presentar exemples de bones pràctiques.

La Diputació de Barcelona, com a soci coordinador del projecte LIFE CLINOMICS en el qual també participa l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic, hostatjarà aquest esdeveniment en el recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau.

El responsable d'adaptació de l'Oficina, el Sr. Gabriel Borràs, participarà a la primera sessió del dia 21 de juny que abordarà el context internacional i europeu de l'adaptació i mitigació al canvi climàtic a les àrees urbanes. Pel segon dia, està prevista la presència del cap de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic, el Sr. Salvador Samitier, com a moderador de la sessió sobre bones pràctiques.

Més informació