Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > S'obre el període d'inscripció ...
 
Dilluns, 29 de gener de 2018

S'obre el període d'inscripció per a la participació a la jornada internacional "Adaptant la Mediterrània al canvi climàtic: agricultura, aigua i boscos"

La jornada, organitzada pel projecte europeu Life Medacc que lidera l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic, se celebrarà el proper 24 d'abril a l'Institut d'Estudis Catalans.


Medacc

L’objectiu de la jornada és presentar els resultats obtinguts en el decurs de cinc anys de vigència del projecte Life Medacc i ser un espai de reflexió sobre l’adaptació al canvi climàtic.

Al matí, tres experts destacats pel seu currículum acadèmic parlaran sobre la vulnerabilitat i l'adaptació al canvi climàtic en els boscos, l'agricultura i la gestió de l'aigua. Tot seguit, els socis del Medacc presentaran els principals resultats i les conclusions del projecte. A la tarda se celebrarà una taula rodona “Experiències en l'adaptació: de la teoria a la pràctica” amb representants de tècnics, gestors, usuaris, propietaris i altres actors de les tres conques hídriques (la Muga, el Segre i el Ter).