Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > L'Oficina Catalana del Canvi ...
 
Divendres, 24 de novembre de 2017

L'Oficina Catalana del Canvi Climàtic participa a la jornada de la Fundació Empresa i Clima per explicar els principals acords assolits a la COP23 de Bonn

El responsable de mitigació de l'Oficina, Sr. Iñaki Gili, va exposar l'avanç en les negociacions pel clima de la 23ª Conferència de les Parts de les Nacions Unides sobre Canvi Climàtic celebrada a Bonn.


Imatge jornada

Del 6 al 17 de novembre, la ciutat alemanya de Bonn ha acollit la 23ª Conferència de les Parts de les Nacions Unides sobre canvi climàtic, sota la presidència del Primer Ministre de Fiji, amb la voluntat que els països impulsin compromisos d'acció climàtica més ambiciosos per tal de fer front a l'escalfament global.

Un any més, l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic ha seguit aquesta cita internacional amb la participació a diversos site events i sessions tècniques vinculades a la COP en el marc de les organitzacions Xarxa de Regions per al Desenvolupament Sostenible (nrg4SD) i The Climate Group (TCG).

Enguany, els experts apunten que aquesta COP ha estat de transició per tal d'implementar els Acords de París i que les negociacions han estat marcades per la decisió dels Estats Units d'abandonar les polítiques climàtiques.

L'acte, organitzat per la Fundació Empresa i Clima al Museu Colet, també va comptar amb la presencia de representants de món empresarial dels sectors energètics i de les infraestructures.

 

Més informació