Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Taller de revisió de propostes ...
 
Divendres, 30 de novembre de 2018

Taller de revisió de propostes d’Horizon 2020: Clima 2019

El proper 12 de desembre, ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya) organitza un taller adreçat a empreses o entitats que estiguin preparant propostes per a les convocatòries 2019 del programa de recerca i innovació de la UE Horizon2020 dins de les temàtiques de Climate Action, Environment, Resource Efficiency o Raw Materials.


Horizon2020

Les temàtiques d'aquest repte tenen per objectiu la protecció i administració sostenible d'ecosistemes i recursos naturals per tal de millorar el benestar social i aconseguir una societat i economia resilients al canvi climàtic.

Envia la teva proposta de projecte abans del 10 de desembre i sol·licita una reunió individual amb la National Contact Point del CDTI i ACCIÓ. Obtindràs feedback d’alt valor afegit per presentar una proposta guanyadora.

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.