Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Nou cas d'èxit de reducció ...
 
Dimecres, 12 d'abril de 2017

Nou cas d'èxit de reducció d'emissions de gasos amb efecte d'hivernacle (GEH)

L'empresa pública Barcelona de Serveis Municipals S.A. va iniciar l'any 2014 el procés d'electrificació de la seva flota de vehicles. Fins ara, l'empresa ha adquirit 44 unitats, 37 de les quals són motocicletes i les 7 restants cotxes i furgonetes que donen servei a les diferents oficines i instal·lacions de la ciutat.


B:SM

L'empresa B:SM va iniciar l'any 2014 la substitució de la seva flota de vehicles de combustió per vehicles elèctrics amb l'objectiu d'avançar progressivament cap al 100% d'electrificació del parc.

Aquesta renovació ha permès reduir el consum de combustible 29.000 litres entre els anys 2014-2016, que equivalen a 9,6 tones de CO2 equivalent per aquest període.

A banda d'aquesta actuació, B:SM impulsa altres accions i mesures per a minimitzar l'impacte ambiental de les seves activitats, tant en l'àmbit de l'estalvi i eficiència energètica com en l'estalvi d'aigua i la gestió sostenible de residus.

Us recordem que a través de la iniciativa de casos d’èxit de reducció d’emissions de GEH, qualsevol organització interessada pot fer arribar la informació sobre el seu cas d’èxit a l’adreça occc@gencat.cat.