Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Comença la novena edició del ...
 
Dijous, 30 de març de 2017

Comença la novena edició del Congrés Nacional d'Avaluació d'Impacte Ambiental a Saragossa

La Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural hi participarà i presentarà la nova eina per el càlcul d'emissions de CO2 del planejament urbanístic general i derivat, elaborat conjuntament amb l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic


CONEIA

La Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural participa activament des de la seva primera edició l’any 2001, amb la finalitat de compartir experiències, conèixer diferents procediments i actuacions sobre diferents casuístiques i constituir fòrums on revisar allò realitzat fins ara per continuar avançant en la recopilació d’idees i propostes de futur.

Hi participaran el Sr. Antoni Sorolla Amat, cap del Servei de Projectes de la Subdirecció General d’Avaluació Ambiental, i el Sr. Josep Maria Torrents Abad, cap del Servei de Plans i Programes de la Subdirecció General d’Avaluació Ambiental, qui participarà com a ponent en la taula de debat "Cuestiones a resolver sobre Evaluación Ambiental Estratégica" programada dijous 30 de març, de 17 a 19 hores.

També es presentarà al congrés la comunicació "Herramientas para el cálculo de emisiones de CO2 del planeamiento urbanístico general y derivado", elaborada conjuntament amb l’Oficina Catalana de Canvi Climàtic.

Més informació