Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Cellnex Telecom s’adhereix al ...
 
Dijous, 22 de juny de 2017

Cellnex Telecom s’adhereix al Programa d’Acords Voluntaris

L'abast de la seva adhesió és la de tots els centres de comunicació de Cellnex Telecom a Espanya.


Logo Cellnex Telecom
Etiqueta Acords Voluntaris

Cellnex Telecom és el principal operador independent d’infraestructures per les telecomunicacions inalàmbriques d’Europa.

Cellnex ha fet una ferma aposta pel desenvolupament de la seva xarxa, que compta a l’actualitat amb més de 21.000 sites i posiciona a la companyia en el desenvolupament de xarxes de nova generació. Presta servei a Itàlia, Països Baixos, Regne Unit, França i Espanya.

Ofereix als seus clients l’espai que necessiten en els diferents centres per instal·lar i mantenir els seus respectius equips de xarxes de comunicacions i transmetre dades i veu sense fil. A més, facilita els serveis audiovisuals més avançats a radiodifusors d'àmbit nacional, autonòmic i local.

Desenvolupa, a més, solucions en el camp dels projectes "Smart Cities", que optimitzen els serveis per al ciutadà, a través de xarxes i serveis que faciliten la gestió municipal. Així mateix, és rellevant el paper de Cellnex Telecom en el desplegament de les xarxes de seguretat i emergència per a tots els cossos de seguretat, conegudes com xarxes TETRA o pel seu acrònim en anglès PPDR (Public Protection and Disaster Relief).

Font: Cellnex Telecom <https://www.cellnextelecom.com/ca/qui-som/> [Consulta: 22-06-2017]