Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > El 6 de novembre tindrà lloc al ...
 
Divendres, 26 d'octubre de 2018

El 6 de novembre tindrà lloc al Palau de la Generalitat el cinquè acte de lliurament dels certificats a les noves organitzacions adherides al Programa d’acords voluntaris.

L’acte serà presidit pel Conseller del Departament de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà i la Directora General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius.


Imatge AAVV

L’Oficina Catalana del Canvi Climàtic organitza el cinquè acte de lliurament de certificats del Programa d’acords voluntaris per a la reducció d’emissions de GEH.

Estan convidades totes les organitzacions adherides i recolliran el certificat les organitzacions adherides amb posterioritat al 7 de novembre de 2016, data en què va tenir lloc el darrer acte de lliurament de certificats. 

L’acte tindrà lloc el proper 6 de novembre a les 19:00h al Palau de la Generalitat.

 

Es comptarà amb la presència d'Anna Pérez Català, membre de la xarxa internacional d'observació del canvi climàtic Climate Tracker que participa regularment a les Conferencies de Canvi Climàtic en el marc de les Nacions Unides (COP's).

També participaran dues organitzacions adherides al Programa d'acords voluntaris, Esteve i el Grup Baixbus aquesta última en representació de les organitzacions Mohn, SL Oliveras, SL i Rosanbus, SL. Aquestes organitzacions ens explicaran la seva experiència en el Programa.