Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Simposi mundial sobre ...
 

Simposi mundial sobre comunicació del canvi climàtic

 
Afegeix al calendari de Google
 

Simposi

El simposi que se celebrarà els dies 22 a 24 de febrer de 2017 està organitzat pel Centre de recerca i transferència de coneixement “Application of Sciences” de la Universitat d’Hamburg, la Universitat de Manchester i pel Programa d’Informació Internacional de Canvi Climàtic (ICCIP), amb la col·laboració d’altres organitzacions.

La complexitat de comunicar el fenomen del canvi climàtic a la ciutadania necessita de metodologies i eines que hi donin resposta i posa de manifest que cal trobar espais de debat per tal d’engegar polítiques públiques que garanteixin una informació veraç i contrastada als ciutadans.

El Grup d’Expert Intergovernamental sobre Canvi Climàtic (IPCC) ja apunta en el seu Cinquè Informe (AR5) que cal una visió holística per entre les causes i repercussions d’aquest fenomen i des de la COP21 de París sobre canvi climàtic, molts països han intensificat els seus esforços per comunicar adequadament els aspectes relatius a la mitigació i adaptació als impactes del canvi climàtic.

Per aquest motiu doncs, el Simposi mundial sobre comunicació del canvi climàtic esdevindrà un espai de debat que pretén mobilitzar entitats socials i del sistema educatiu,  grups de recerca i representants governamentals per reflexionar sobre quines són les eines més efectives per difondre la informació sobre el canvi climàtic.

 
 
Quan

Data:  22.02.2017 - 24.02.2017

 
On

Manchester

Manchester, UK

 
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada

Centre de recerca i transferència de coneixement “Application of Sciences” de la Universitat d’Hamburg, la Universitat de Manchester i el Programa d’Informació Internacional de Canvi Climàtic (ICCIP)