Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > L'Agència Catalana de l'Aigua ...
 

L'Agència Catalana de l'Aigua convoca un concurs fotogràfic a Instagram per celebrar el Dia Mundial de l'Aigua

 
Afegeix al calendari de Google
 

DMA

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), per celebrar l’edició 2017 del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març) vol promoure, entre d’altres activitats, la participació activa per a la sensibilització en la gestió sostenible del cicle de l’aigua mitjançant la xarxa Instagram. Per això es convoca un concurs que consisteix en publicar imatges al voltant del lema: “L’aigua que ens mou” amb l’etiqueta #acaWorldWaterDay2017. L’objectiu del concurs és fomentar la reflexió sobre la importància de l’aigua i moure la ciutadania a l’acció per tenir-ne cura i preservar el bon estat i la qualitat dels rius i altres ecosistemes hídrics de Catalunya.

Enguany s’hi podran presentar, també, dibuixos fets per nenes i nens de Primària que es publiquin a través dels comptes d’Instagram de les escoles que hi vulguin participar.

El concurs Instragram #acaWordWaterDay2017 es planteja com una activitat no competitiva sinó de tipus clarament participatiu i orientada a la sensibilització d’una base molt àmplia de la societat catalana a través de les noves tecnologies de la informació i les xarxes socials (Instagram).


Aquesta iniciativa compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i del Departament d’Ensenyament, el patrocini d’Aigües de Barcelona i la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Facultat de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra, així com del meteoròleg i comunicador Tomàs Molina i la il·lustradora Roser Capdevila.

 
 
Quan

Data:  18.01.2017 - 28.02.2017

 
On

Agència Catalana de l'Aigua

Carrer Provença, 204-208

08036 Barcelona

 
No hi ha informació relacionada
No hi ha informació relacionada